
2 ordinära purjolökar
1 liten burk gröna oliver utan kärna med paprika i
3 vitlöksklytfor (pressas ned )
2 pkt kokt medvurst smörgåspålägg (fintärnas)
1 burk Garlic i olja (utan oljan)
2 pkt tärnad ost i olja (ICA)
1 pkt getost (tärnas ned )
1 pkt gratängost strimlad.
1 flaska. olivolja för dressingar (Ica)
Skär purjolöken längsmed i flera skåror finskär den sedan på tvären placeras i en mod större glassback elller dylikt.
på med olivoljan blande sedan ned ovanstående ingredienser med att varva ned dom och hela tiden röra om så att det blandar sig.
Smaksätt med flingsalt.
Låt det dra nå´n timma
Er kulinariske vän Jakob
Gudomligt gott!
Ibland måste även en lite redaktör få något till livs.
SvaraRaderaVad kan passa bättre än denna sallad tillsammans med idogt redigerande av bloggar frampå småtimmarna.
Sagt och gjort - jag bad hyrestanten att titta på receptet.
Hon blev alldeles förtjust och satte igång redan nästa dag. Och tro mej - det var gott på riktigt!
/bloggredaktören
(för b l a "spyhinhk.blogspot.com" och denna blogg)